tabung ho ho :)

Sunday, November 7, 2010

beberapa perkara dalam perhatian.

mari menulis entry sementara kilang menternak tek mata di hentikan buat sementara waktu.  ^__^"

perkara 1 : saya rasa, saya suka gelak ketawa kuat-kuat. dah jd tebiat. tataw la kenapa boleh jd mcm tu. tapi lala akan rasa puas kalu boleh gelak sepenuh hati.. bg lala, galak gelak tu terapi. T__T.
ha..mcm nie la. ^^


perkara 2 : bagi lala, ibu mengandung tu comey. cuba bayangkan, bila ada manusia kecik konet kat perut kita tgh main guling-guling. bayangkan.bayangkan.  rasa nak senyum je kan bila tgk ada 'ball' kat perut si ibu mengandung. lagi satu, ibu mengandung nie seksi taw. tapi seksi yg sweet-sweet. :)

perkara 3 : kadang kadang ada orang cakap lala mcm budak-budak. contohnya, dulu masa keja kat tadika, tiap kali lala teman budak-budak tu main, mesti lala pun ikut main sama banyak dengan depa. lala pun pelik . yang lala taw, hidup nie pasti sunyi tanpa gelak tawa anak-anak kecil. agaknya, sebab tu kot lala suka budak- budak.

perkara 4 : lala takmo pakwe. lala nak kekasih halal. pendek kata, suami.*senyum simpul*

perkara 5 : jujur. kejujuran saya, boleh buat awak sakit hati.

perkara 6 : saya percaya, kesalahan adalah guru terbaik buat kita. kan kita selalu dengar, ada famous qoute ckp - learn from mistake-

perkara 7 : lala suka tulisan cina. & lala kumpul t-shirt yg ada tulisan cina. unik pada lala.  sebab tu lala minta mandarin class unk sem depan, tapi malangnya dah penuh. :(

perkara 8 : currently, i'm fall in love with pomander ball & paper lantern.

pomander ball






paper lantern.  kalu gantung dlm bilik msti cantek. :)


perkara 9 : i'm so sorry.


entry pendek-pendek. ketot-ketot. -_-"
itu sahaja buat masa sekarang.
till then.


2 comments:

  1. Salam cik lala....

    Yang nombor 4 tu saya sokong sangat2...

    ReplyDelete
  2. waalaikumsalam..

    yg no 4 : lepas habis belajaq. andai tadak calon lg, cikgu kena tlg cari roommate kat lala.. -_-"
    hihi..

    ReplyDelete

nuff